';

Otomotivde Kadının Sesi

Otomotivde Kadının Sesi

Farhym Otomotiv; hem sektörel gelişiminde hem de insan kaynakları alanında, mesleki cinsiyeti ortadan kaldırarak, insan hakları ve ayrım yapmama ilkesini benimsemiş, kadın çalışan sayısının artırılmasını kendine hedef edinmiş ve farklı pozisyonlarda kadınlara çalışma olanağı sunmaktadır.

Düzenlediği aktivitelerle kadın çalışanların motivasyonunu ve şirket içinde çalışan kadın sayısını her yıl arttırmayı hedeflemektedir.

Kadınların titiz çalışma şekli ve detaycılığı sektöre yeni kazanımlar sağlamıştır. Daha iyi bir gelecek için sektördeki kadın çalışanların sayısı artırılmalı ve Farhym Otomotiv gibi bunu kendine hedef edinen firmalar çoğalmalıdır.

Genel Müdürümüz Sayın Bülent Akgöl’ün Kadınlar Günü kutlama mesajı:

 

“Kadınlarımızın hayatın her alanında daha etkin rol alması, hak ettiği değeri görmesi ve yaşamımızda daha fazla söz sahibi olması için Farhym ailesi olarak çok yoğun bir çalışma içerisindeyiz.

Bir toplumun, çağdaş ve bilinçli nesiller yetişmesini sağlayan kadınlarımızdır. Bugün tüm sanayi birimleri başta olmak üzere, eğitimden bilime, sanattan ekonomi alanına kadar her alanda üstün başarılar elde edip sesimizi duyurmuşlar, modern ve çağdaş Türkiye’nin oluşmasında en önemli mihenk taşı olmuşlardır. Bu nedenle kadınlarımıza sunulan imkânların arttırılmasının hem ekonomik istikrar hem de ülkemizin gelişiminde önemli rol oynayacağına inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.“

Bülent Akgöl, CEO Farhym

Farhym’da Kadının Sesi;
YÖNETİMDEYİZ.

Farhym’daki çalışma yaşamını ” biz kadınların üretkenliğini, toplumsal saygınlığını, öz güvenini artırırken ekonomik özgürlüğümüzü de sağlıyor’’ şeklinde değerlendirmektedir.

 KALİTEDEYİZ

Farhym ın ‘Önce Kalite’ diyen kalite mühendisleri;

Önceki işyerlerinde de erkek işi olarak adlandırılan sektörlerde, fabrika tozu yutmuş kalite sorumlularımız Seda Tanay , Suna Aksoy, Derya Bekçi giriş ve son kalite kontrollerinde, projelerin kalite süreçlerinde, denetim hazırlıklarında ve tedarikçi geliştirme süreçlerinde Farhym’a hizmet vermektedirler.

ÜRETİMDEYİZ.

Kadınların üretimde yer alması ‘’erkek işi ’’ ezberini bozuyor. Titiz çalışmaları ile SEMA üretimde son parça proses kontrollerinde, müşteri gözü ile bakıp ürün kalitesini artırmaya destek olmaktadır. Çabaları ve azmi ile Sema Demirok iki çocuk annesi başarılı bir çalışanımızdır.

PROJEDEYİZ.

Müşteri beklentilerini diğer departmanlara aktarıp müşteri ile Farhym arasındaki iletişimi kuran, gerek bilgisayar başında gerekse üretim, ambar alanında müşteri siparişlerini düzenleyen Arzu Söğüt, Özlem Memiş , Tuğba Bulut Farhym proje bölümünde hizmet vermekteler.

İdarİ İşlerdeyİz.

İş görüşme süreçlerinde yüzlerce insan ile görüşüp, değerlendirmelerini yapan, her bir personelin adını ve giriş tarihlerinde kadar bilen Ebru Yılmazzobu yaptığı işi benimseyerek diğer tüm çalışanlara katkı sağlamaktadır.

Farhym a adım atan tüm misafirlerimiz önce Kübra Yalçın’ın güler yüzü ile karşılaşmaktadırlar. Fabrika ihtiyaçları ve rezervasyonlarını takip etmektedir.

Tüm misafirleri kendi evinde ağırlar gibi nefis çayları ve ikramları ile karşılayan Gülsen Korkmaz ve Serpil Yıldırım Farhym ın vazgeçilmez parçası oldular.

farhym

Farhym Otomotiv